Wellbeing Profesional

 
 
 

Ce înseamnă wellbeing profesional?

Wellbeing-ul profesional se poate traduce în cultivarea și menținerea unui sentiment de împlinire autentică. Această împlinire se naște din înțelegerea și recunoașterea valorii muncii tale. Cunoașterea de sine te sprijină să creezi cu încredere schimbări durabile și relevante, cu un impact constructiv asupra ta, dar și asupra comunității din care faci parte. 

Programul "Wellbeing Profesional" abordează tema autenticității profesionale și este dezvoltat de către specialistul Corina Demeter. Această călătorie este o reflecție productivă și blândă asupra credințelor tale, asupra ideilor și definițiilor pe care le ai despre muncă, carieră, dezvoltare profesională. Pentru că ce trăiești acum este efectul a ceea ce ai gândit ieri!

Corina are peste de 15 ani de experiență în domeniul resurselor umane, a urmărit îndeaproape formarea a zeci de echipe, a ghidat sute de demersuri de angajare și a analizat nenumărate interviuri. Din această experiență și expertiză s-a născut "Wellbeing Profesional", un program dedicat călătoriei tale vocaționale. 

Cum ne împărtășește Frederic Laloux în Organizația Reinventată: „Când scopul individual și cel organizațional intră în rezonanță și se întăresc reciproc, se pot întâmpla lucruri extraordinare. Când munca întâlnește vocația – o întâlnire pe care Frederick Buechner o descrie ca fiind locul unde bucuria ta profundă se întâlnește cu foamea profundă a lumii – ne simțim adeseori copleșiți de har. E ca și cum ne-ar fi crescut aripi. Când munca pornește din tot ce avem mai puternic în noi, totul e ușor, fără efort și ne simțim mai productivi ca niciodată.”

 
 

Ce ne învață acest program?

 1. Crearea și validarea valorii aduse de munca ta
 2. Analiză, oglindire și introspecție față de propriul potențialul 
 3. Încurajarea și antrenarea creativității 
 4. Practica autenticității în exprimare și în muncă
 5. Consolidarea încrederii în darurile și calitățile tale
 6. Antrenarea atitudinii apreciative
 7. Realizarea unui CV autentic și original
 8. Înțelegerea procesului de recrutare și sensul fiecărei etape
 9. Conștientizarea ritmului potrivit în propria dezvoltare
 

Vizualizează cursul în mediul preferat

 

Descarcă aplicația Hey Be Well!

Și accesează programe unice, create de specialiști din industria de wellbeing și wellness!

Acest program este creat în parteneriat cu Amaze

Amaze este un spațiu interbelic din București, cu o notă modernă și un design modular care este perfect adaptabil nevoilor noastre. Locația centrală, împreună cu o echipă multidisciplinară s-a dovedit a fi un mediul perfect pentru programele Hey, Be Well!iar echipa Amaze un partener de încredere, care ne poate ajuta să oferim userilor noștri o experiență video impecabilă. 

 

La ce să te astepți

"Fiecare dintre noi are o dorință profundă de a se exprima, de a se face vizibil prin munca sa. Și DA, nimeni nu poate fi înlocuit. Pentru că modul în care își pune amprenta în ceea ce face este unic.

În acest program online te invit la reflecție. Asupra propriilor resurse. Acele resurse care așteaptă cuminți și încrezătoare să fie manifestate și dezvoltate.

În acest program te acompaniez în schimbarea pe care ești pregătit să o faci

Salariul nu este singurul factor decizional atunci cand ne alegem un loc de munca. Remunerația o putem obține și pentru o muncă care ne împlineste și pentru o muncă ce ne face nefericiti. Important este să ne cunoaștem suficient de bine pentru a lua o alegere conștientă. Atunci când devenim conștienți de darurile noastre și le manifestăm, ne simțim împliniți. Suntem în acord cu noi înșine. Suntem fericiți! " - Corina Demeter
 
 
O profesie cu sens și însemnătate

Munca ta este un mod prin care aduci valoare lumii din care faci parte. Este timpul să recunoști cât de important este să găsesti sens și însemnătate în ceea ce faci. 

 
Valori profesionale

Tot ceea ce faci poartă amprenta valorilor tale. Învață să recunoști atunci când profesia și locul de muncă sunt aliniate cu valorile tale. 

 
O viziune holistică

Fiecare dintre noi are propria definiție a bunăstarii în general. Ea include și o bunăstare profesională pe care este bine să o întelegem ca un tot, nu ca ceva separat.

 
Relația cu echipa din care faci parte

Întelegerea motivației celorlalți membrii ai echipei, te ajută să știi cum să te raportezi corect la ei și cum să colaborați într-un mod intuitiv și constructiv.

Structura programului

Programul constă din 7 module educative, 10 exerciții practice, și un interviu cu Corina.  

Fiecare modul este constituit dintr-un video de 7-10 minute.

1

 
 
Modul 1: Faci cunoștință cu Corina

În acest prim modul vei urmări un interviu cu Corina Demeter și vei afla mai multe despre viziunea ei asupra noțiunii de wellbeing profesional.

2

 
Modul 2: De ce faci ceea ce faci​

În acest modul vei explora motivația și inspiratia care stau la baza muncii tale și vei începe o călătorie către autocunoaștere. 

3

 
Modul 3: Ce înseamnă ritm potrivit pentru tine?

Fiecare dintre noi creștem și muncim într-un ritm propriu. În acest modul vei învăța să îți întelegi și să respecți acest ritm.

4

 
Modul 4: Care este nivelul tău de maturitate?

Profesia ta, la fel ca viața ta, este un proces de dezvoltare personală. Cu cât ești mai conștient de nivelul la care ești în acest proces, cu atât poți să crești mai repede și mai frumos.

5

 
Modul 5: Echilibru și feedback constructiv

În acest modul vei explora importanța echilibrului interior și cum să oferi și să primești un feedback constructiv. Da, chiar și dacă acel feedback este negativ!

6

 
Modul 6: Valoarea ta și valoarea muncii tale

Este foarte important să întelegem ca valoarea muncii noastre nu definește valoarea noastră ca persoană. Ele se complementează reciproc și contribuie la binele colectiv!

7

 
Modul 7: Interacțiuni cu sens si interviuri prietenoase

În acest modul vom defini interviul ca o experiență bidirecțională. Fii autentic, sincer și cunoaște-ți valoarea atunci când te prezinți la un interviu!

Despre Corina Demeter

Programul "Professional Wellbeing" are la bază expertiza Corinei Demeter, cu practică consolidată în domeniul resurselor umane în ultimii 15 ani, sprijinind organizații mari și mici, antreprenoriale și multinaționale, în creare și dezvoltare de echipe.


Corina este licențiată în Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității Transilvania din Brașov și are formări multiple în resurse umane și recrutare, psihologia muncii și psihologie organizațională, consiliere în carieră și comunicare. Din 2012 Corina a devenit mamă a două fetițe superbe gemene. Această binecuvântare i-a schimbat și îi schimbă ireversibil și profund viața. 

 

Din 2018 Corina activează și contribuie în lume prin agenția CoDa Creativ. CoDa recrutează pentru companii din România, încurajând demersuri creative, autentice și responsabile. Organizează seminarii de lucru și oferă servicii de consiliere vocațională.

Prețul Programului "Wellbeing Profesional"

preț standard


Pentru acces la cursul "Wellbeing Profesional"

50

 • Acces pentru 1 an
 • Acces la grupul suport
preț redus

Pentru primii 100 înscriși

Pentru acces la cursul "Wellbeing Profesional"

30

 • Acces la conținutul programului pentru 1 an
 • Acces la grupul suport
 • 1 sedință de mentorat cu Corina Demeter (online) pentru primii 10 înscriși!
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

Ce faci dacă nu ești mulțumit de program?

Dacă nu ești multumit de acest program, tot ce trebuie să faci este să ne scrii, în termen de 14 zile de la achiziționarea programului. Trimite-ne un mail la adresa [email protected] și spune-ne că doresti să renunți la program și să ți se înapoieze banii, iar noi ne vom asigura că îți returnăm suma exactă.  

S.C. DIGITAL WELLBEING S.R.L.

Terms and Conditions   |  Privacy policy   |      |   

>